Yleisesittely

Silta-Viestintä on viestintäalaan erikoistunut palveluyksikkö ja kuuluu Silta-Valmennusyhdistys ry:een. Valmentautujat tekevät harjoitus-/oppilas-työnä valokuvausta ja kuvankäsittelyä, videokuvausta, videoeditointia, graafista suunnittelua nettisivuille ja painojulkaisuihin: esim. käyntikortteja, esitteitä jne. Lisäksi teemme kotivideoiden digitointia ja siirtoa DVD:lle.

Käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet mm. järjestelmä- ja videokamerat, graafiset työasemat ajanmukaisine ohjelmistoineen.

Valmentautujat

Viestintäpajan valmentautujia ovat tyypillisesti viestintäalasta kiinnostuneita henkilöitä Tampereen seutukunnalta tutustumassa alan työtehtäviin ja -menetelmiin. Täällä on mahdollisuus harjoitella ja kehittää työ- ja ammattitaitoaan sekä edistää työelämävalmiuksiaan ja yksilöllistä toimintakykyään.

Tulevilla asiakkailla on hyvä olla perus atk-valmiudet, mutta kokemusta em. ohjelmista tai alasta ei tarvitse olla.

Käytössämme ovat järjestelmä- ja digivideo-kamerat, iMac-työasemat, Adoben Creative Suite5, Apple iLife, Final Cut -ohjelmistot, jne.

Jakson Viestintäpajalla voi aloittaa non-stop -periaatteella, jolloin aloittaminen sekä valmennusjakso tapahtuvat kunkin kohdalla yksilöllisesti niin, että valmentautujan erityistarpeet ja henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet pyritään huomioimaan valmennusohjelmassa.

Palveluiden tilaajina ovat julkisen sektorin toimijat esim. Tampereen kaupunkiseudun työvoiman palvelukeskus, Tampereen kaupungin työllisyyden hoidon palveluyksikkö, Ely-keskus jne, joiden kautta tänne hakeudutaan.

Sijaintimme

Toimimme Tampereen Ristinarkussa, Jankan ja Messukylän tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä: vajaa kuusi kilometriä Keskustorilta, bussit: 17 Vehmainen, 37 Leinola, (pysäkki 4556, Ristinarkuntie), 25 Janka (pysäkki 4569) ajoaika n. 20 min. Myös bussi 32 TAYS-Hatanpää pysähtyy (pysäkit 4557, 4558) Vehnämyllynkadun kulmassa.

Yhteystiedot

Silta-Valmennusyhdistys ry, Silta-Viestintä
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere
Pekka Huttunen
työvalmentaja
puh. 050 917 7147
www.siltavalmennus.fi


Huom! Voit vierittää karttaa kehyksen sisällä tarttumalla siihen hiirellä.
Näytä suurempi kartta